Ridley Falcn

Ridley Faln: ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding

Wij stellen trots de Falcn voor. Deze performance wegfiets beschikt over dezelfde doorslaggevende eigenschappen en over hetzelfde rijcomfort als de Falcn RS. De Falcn biedt tevens een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding die topprestaties toegankelijker maakt dan ooit tevoren.

Een combinatie van aerodynamica en lichtgewicht

Net als de Falcn RS is de nieuwe Falcn ontworpen met het oog op een optimale combinatie van aerodynamica en een laag gewicht. Het aero-to-weight principe is de trend in het profpeloton en Ridley brengt deze technologie nu ook naar een breder publiek. Dankzij het zorgvuldig ontworpen carbon frame is de Falcn super aerodynamisch, terwijl het lage gewicht zorgt voor explosieve acceleraties en moeiteloze klimcapaciteiten.

Ridley Falcn Essential

Geïnspireerd door de Falcn RS

De Falcn deelt veel van zijn kenmerken met de Falcn RS. Zo heeft hij dezelfde performance geometrie, een tire clearance van maar liefst 34 millimeter voor extra veelzijdigheid Dit betekent dat je kunt genieten van dezelfde responsieve handling en comfort als bij de Falcn RS.

Wat maakt de Falcn anders?

Hoewel de Falcn veel overeenkomsten vertoont met de Falcn RS, zijn er ook enkele belangrijke verschillen. De Falcn heeft een ronde zadelpen in plaats van de D-vormige zadelpen van de Falcn RS. Daarnaast is er een andere carbonsamenstelling gebruikt, waardoor de Falcn iets zwaarder is dan de RS. Desondanks blijft het frame van de Falcn met zijn 990 gram nog altijd zeer licht en competitief.

Ridley Falcn zadelpen