Ontdek de nieuwe Ridley Blast mountainbike

Ridley Blast: De perfecte mountainbike voor beginners

Op zoek naar avontuur op twee wielen? Dan is de nieuwe Ridley Blast mountainbike de perfecte keuze voor jou! Deze fiets is speciaal ontworpen voor beginners die de wereld van off-road fietsen willen verkennen.

De Blast is uitgerust met een moderne geometrie en een 100mm travel vork, waardoor hij perfect is voor zowel technische singletracks als steile beklimmingen. Dankzij de interne kabelgeleiding en de mogelijkheid om een dropper post te monteren, heeft deze fiets alle kenmerken van een high-end mountainbike, maar dan tegen een betaalbare prijs.

Ontdekkingstocht op en naast de piste

De Blast is meer dan een gewone mountainbike. Dankzij de extra bevestigingspunten op de bovenbuis kun je hem eenvoudig uitrusten met een frametas, spatborden of een bagagedrager. Zo is hij niet alleen perfect voor avontuurlijke ritten in de natuur, maar ook voor woon-werkverkeer of een ontspannen fietstocht door de stad.

Betaalbare prestaties

De Ridley Blast is verkrijgbaar met Shimano CUES 1×9, 1×10 of 1×11 aandrijvingen en hydraulische Shimano schijfremmen. De fiets is afgemonteerd met een Selle Italia Model X zadel en 4ZA XCD aluminium wielen met Vittoria Barzo banden van 29x2,25 inch.

Met een prijs vanaf €849,- is de Blast een stuk betaalbaarder dan andere mountainbikes in zijn klasse. De Ignite kost bijvoorbeeld €1.299,-, en de Probe RS zelfs €4.799,-.

Ridley Blast

 

Klaar voor de start?

De Ridley Blast is de ideale mountainbike voor beginners die op zoek zijn naar een avontuurlijke en veelzijdige fiets. Of je nu de adrenaline van de trails wilt ervaren of comfortabel naar je werk wilt fietsen, de Blast is er klaar voor!