Liv Langma - Tour de France aanbiedingen

Op de fiets naar meer vrouwen in het peloton! ‍♀️

De Tour de France Femmes is weer in volle gang en daar zijn we bij Liv maar wat trots op! Als sponsor van dit prestigieuze evenement zetten we ons in om het vrouwenwielrennen een nog grotere boost te geven. En hoe doen we dat? Door meer vrouwen te inspireren om zelf de fiets te pakken!

Tijdelijke kortingen op Liv-fietsen Om dit doel te bereiken, hebben we een speciale actie opgezet tijdens de Tour de France Femmes. Zo kun je nu profiteren van grote kortingen op verschillende modellen Liv-racefietsen. Of je nu een ervaren wielrenster bent of net begint, er is vast een fiets die bij jou past. Dit is dé perfecte kans om jouw droomfiets aan te schaffen en samen met ons de weg op te gaan!

Waarom Liv? Bij Liv geloven we dat fietsen voor iedereen is. Daarom ontwikkelen we fietsen die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen, met de juiste geometrie en afstelling voor optimaal comfort en performance. Daarnaast ondersteunen we een wereldwijd netwerk van dealers die gespecialiseerd zijn in vrouwen en fietsen. Zo ben je altijd verzekerd van deskundig advies en service.

Meer vrouwen, meer kansen Door meer vrouwen op de fiets te krijgen, creëren we niet alleen meer kansen voor individuele vrouwen, maar ook voor het vrouwenwielrennen als geheel. Een groter en gevarieerder peloton zorgt voor meer spanning, meer aandacht en uiteindelijk ook voor meer professionele mogelijkheden voor vrouwelijke wielrensters.

Word jij de volgende kampioen? Wie weet zit er wel een toekomstige Tour de France-winnares tussen onze nieuwe fietssters! Of je nu recreatief fietst of ambities hebt om professioneel te worden, bij Liv krijg je alle tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Doe mee en maak deel uit van de beweging! Samen maken we het vrouwenwielrennen groter en sterker!